VENTILKURSETS «FAR»

Det mangler ikke på engasjement når Ingolf underviser. Om han ikke fant opp ventilen står ringreven fra Holmslet bak store deler av kompetansen som har vært førende på norsk sokkel.

TS Group har i en årrekke samarbeidet med Ingolf fra Holmslet på Ventilkurs. Vi kjører åpne kurs på sentrene våre og har levert intern opplæring til flere store aktører i bransjen. Denne vinteren har vi også fått innpass med Equinor. Vi leverer bedriftsintern opplæring på Sandsli samtidig som Equinor har booket plasser på alle åpne kurs som er satt opp.

Entusiasme

Det mangler ikke på engasjement når Ingolf underviser. Om han ikke fant opp ventilen står ringreven fra Holmslet bak store deler av kompetansen som har vært førende på norsk sokkel. I løpet av 1985 og 1986 utviklet han det første ventilkurset for Ekofisk personell. I 1987 inngikk Ingolf første avtale med Statoil om ventilopplæring.

Kan vi si at ringen er sluttet når du nå er tilbake på hos Equinor på Sandsli igjen?

  • Det kan du gjerne si! Jeg har reist verden rundt og jobbet med problemløsninger på ventiler, vært i USA, Kina og er i øyeblikket på vei til Bilbao, men føler meg absolutt hjemme på Sandsli.

Så til det mange lurer på, navnet ditt?

  • Har fått mange spørsmål om jeg er adelig, men det er nok litt enklere enn som så. Jeg flyttet nordover og kjøpte familiegården på Holmslet. Da ble det rett og slett feil å presentere seg som Ingolf Klyde. Der ble man assosiert med hvor man kom fra så da ble det helt naturlig å skifte navn til Ingolf fra Holmslet.

 

Gode tilbakemeldinger

Målgruppen på kursene er hovedsakelig personell innenfor mekanisk og prosessfagene. Formålet er først og fremst å skape tilstrekkelig forståelse for hvordan ulike ventiler fungerer, vedlikehold, HMS og generell ventilforståelse.

  • Det er alltid hyggelig lesning å gå gjennom evalueringsskjema fra Ventilkursene våre. Det scores høyt både på kompetanse, innlevelse, og kanskje viktigst; utbytte deltakerne har av kurset. Ingenting er mer gledelig enn at kursene våre kan bidra til å forenkle arbeidsoppgaver ute i felt sier leder for TS Kompetansesenter, Svein Erik Mittet.

Om det er kjedelige deler av kurset? Må eventuelt være pausene det da avslutter Ingolf!

 

FAKTA:

TS Group leverer kurs i henhold til NOG (Norsk Olje og Gass) standarden. Full oversikt med tid og sted finner du i vår kurskalender.

Vi skreddersyr også kurs tilpasset kundes styrende dokument – kontakt oss gjerne for mer informasjon!