Revisjonsstanser for Equinor

I høst gjennomførte vi den andre revisjonsstansen for Equinor så langt i år. Også denne gang var det maskinering av flenser som sto på programmet – og nok en gang ble oppdraget utført uten registrerte avvik eller uønskede hendelser av annen karakter. Erfaring, planlegging og samhandling er helt avgjørende stikkord her sånn!

Revisjonsstansen på Kollsnes gikk over to uker i september, og som alltid med stanser var det hektiske dager. 11 teknikere har vært involvert i oppdraget i løpet av disse ukene. TS Site Services leverte også relevant utstyr og materiell til prosjektet, inkludert blant annet 9 dreiemaskiner.

Feedback fra personellet på evalueringsmøtet er at denne typen oppdrag er ekstra moro å være med på!

Det å forberede seg vel og mobilisere opp et robust team som evner å takle høyt tempo og omskiftende rammebetingelser, som ofte kjennetegner enhver revisjonstans, er mye av hemmeligheten til suksess i slike prosesser. Teamet til TS møtte herunder etter vår egen opplevelse, og i tett interaksjon med oppdragsgiver med andre tilstøtende aktører på anlegget, kundes forventinger til fulle. Dette inkludert HMS og kvalitet!

Det er helt klart at erfaringsbasen vår, både på selskaps- og individnivå, blir en helt avgjørende suksessfaktor  slike oppdrag. Prosjektgjengen har blant annet utført tre liknende oppdrag på Statfjord de siste to årene. Siste stansen i mai gikk over fem uker på Statfjord C.

Revisjonsstansaktiviteter treffer godt innenfor hva vi definerer som vår kjernekompetanse og hoved-virkeområde. Så stor takk rettes til alle som har vært med på oppdraget. Nå ser vi frem til nye oppdrag og repeterende samhandling med Equinor og andre operatører/kontraktører, både på Kollsnes og i andre grensesnitt.

 

Kundetilfredshet

Ingenting er bedre enn når en jobb oppsummeres med gode tilbakemeldinger fra kunde;

«Ikke noe annet å si at dere har en fantastisk gjeng som dere sendte opp. Gisle og Joakim gjorde en helt kanon jobb som formenn og resten av gjengen er alltid blide, positive og jobber som bare det, en fryd å ha de på anlegget 😊!!»

Revisjonsstans teamet har bestått av Gisle Weholt Reiersen, Joakim Jakobsen (på bildet under), Håkon Kleppen, Roy Andrè Kinck, Erlend Gjevestad, Cato Andrè Larsen, Simon John Rushbrooke, Simen Barland Jensen, Nils Olav Haugstvedt, Julian Trondsen og Martin Lauritsen.