Rammeavtale med OKEA

Ny avtale som dekker mulitidispline industrielle tjenester.

OKEA og TS Group har inngått rammeavtale for leveranse av mulitidispline industrielle tjenester. Avtalen er løpende og omfatter personell leveranser, kurs og opplæring, samt mekaniske tjenester.

Vi er svært tilfredse for å få på plass en slik avtale med OKEA uttaler Konsernsjef i TS Group, Morten Walde. OKEA er et offensivt og spennende selskap som vi ser frem til å utvikle samarbeidet med. Vi har hatt leveranser til OKEA over en periode, både personell på Draugen og bedriftsinterne kurs, derfor ekstra kjekt å få formalisert dette med en rammeavtale.

I tillegg til å styrke vår satsning i Midt-Norge er avtalen med på å bidra til vår målsetning om å kunne tilby våre medarbeidere de mest spennende oppdragene i bransjen avslutter Walde.

 

OKEA ASA er et uavhengig norsk oljeselskap grunnlagt i 2015 med fokus på utbygginger og produksjon på norsk kontinentalsokkel. OKEA er operatør på Draugen og annonserte tidligere i år at de vil ta over operatørskapet på Brage. OKEA er også lisenspartner i de produserende feltene Ivar Aasen, Gjøa og Yme.