Julehilsen 2023

Høytiden nærmer seg med stormskritt. Mange av dere er på jobb, mens andre er i innspurten med julerushet. Uansett hvor dere skal feire har vi lyst å benytte anledningen til å takke for innsatsen i året som har gått og dele noen tanker om hvordan vi går inn i 2024.

I TS har vi som tidligere år lagt energien vår på å bli enda bedre på det vi kan best. Vi har hatt stabile leveranser til den kjente kundegruppen gjennom hele året. Selv om siste kvartal har vært roligere enn forutsett betyr ikke det at vi har ligget på latsiden. Vi har brukt tiden på nye satsningsområder og markeder som vil komplementere allerede eksisterende butikk.

 

På nyåret blir vi å finne med kontor, verksted og kompetansesenter i Lønningsveien 2 i Bergen, et steinkast fra heliport og hoved-terminalen på Flesland. Flere av våre store kunder er lokalisert på Vestlandet, og vi ønsker være så tett på våre oppdragsgivere at vi kan ta på dem – hver dag! Det gir læring og kundeforståelse i vår organisasjon samt bedre service og tettere oppfølging for våre oppdragsgivere. Ren vinn – vinn!

I forbindelse med etableringen har vi allerede ansatt flere nøkkelpersoner og jakter stadig gode kandidater, siste utlysning er Faginstruktør til kompetansesenteret!

Vi øker ikke bare vårt geografiske nedslagsfelt gjennom lokalisering på Vestlandet, men også segment når vi satser innen boring og brønn. Kompetansen som etterspørres her er langt på vei komplimenter med det vi har tradisjon for å levere av produkter og tjenester i TS, samtidig som økt diversifisering i et syklisk marked alltid er fordelaktig. Vi har i noe tid jobbet mot markedet med denne etableringen, og mottakelsen har vært god!

Når vi oppsummerte 2022 var rekordhøye investeringsplaner (PUD’er) sentralt. All markedsinformasjon vi har viser fortsatt at disse investeringen vil sørge for høy aktivitet innen alle segmentene TS Group adresserer, også de neste tre til fem årene. Verftene langs norskekysten er fullbooket, større modifikasjoner står for tur og elektrifisering av sokkelen vil skape oppdrag. Det er faktisk slik at kunder allerede har lagt inn store «bestillinger» for 2025.

Så hva blir da utfordringene fremover? Vi tror rekruttering og allokering av kompetanse blir sentralt. Og dette er kanskje det viktigste konkurransefortrinnet til TS Group! Mye takket være innsatsen som legges ned av hver og en av dere. Ikke bare blir dere lagt merke og høster skryt fra våre oppdragsgivere, dere bidrar også til rekrutteringen med å anbefale firmaet. Det settes stor pris på!

Som tidligere har vi valgt å gi årets julegave til en veldedig organisasjon, i år falt valget på Redd Barna. Midlene fra TS er øremerket til deres arbeid med barn i Norge i sårbare grupper, barn som trenger beskyttelse og barns rett til lek og fritid.

I god TS-tradisjon avslutter vi som tidligere år;

Tusen takk for innsatsen som legges ned  – vi har fått til mye SAMMEN!

De beste ønsker til deg og dine for julen og det nye året!