JULEHILSEN 2022

Nok et begivenhetsrikt år nærmer seg slutten. Noen av dere er kanskje midt i siste julerushet, mens andre gjør seg klar til å feire julen på jobb. Vi håper uansett dere er i rute og begynner å kjenne på julestemningen.

Høytiden skal gi rom for avkobling, men er også en tid for ettertanke og oppsummering.

Som alle andre år har også 2022 bydd på opp- og nedturer, overraskelser, noen ting vi kunne forutse og kanskje noe vi burde forutsett. Det er vel akkurat denne kombinasjonen som gjør bransjen vår så spennende. 2022 avsluttes med rekordhøye investeringsplaner (PUD) innen olje- og gassektoren, samtidig som regjeringen strammer inn rammebetingelsene bemanningsbransjen operere under gjennom lovendringer. Hvordan konsekvensene av disse endringene blir er det ikke mulig å konkludere med på nåværende tidspunkt, men vi i TS Group rigger for økt etterspørsel og trygge, faste arbeidsplasser også fremover.

Hovedtrekket fra strategiprosessen høsten 21’ var «mer av det samme». Mer av det vi historisk er best på, rett kompetanse – på rett plass – til rett tid – med riktig pris. Og det har vi levert på! TS Group går inn i 2023 med høyere vurderte ordrereserver enn noen gang tidligere. Vi har fornyet eller forlenget alle kundeavtaler som har vært på bordet dette året. Markedet viser oss således tillitt, og med dere på laget forstår vi også hvorfor!

Ambassadører

Første uken i desember samlet vi alle våre medarbeidere som hadde muligheten til teambuilding i Sandefjord. Sjelden har vi opplevd så mye kompetanse, engasjement og positivitet samlet. For dette vil vi gi en ekstra julestjerne både til de som rekrutterer hos oss, og ikke minst dere som er ute i linjen og leverer fra dag til dag. Vi har sagt det før, flinke folk avler flinke folk. Ambassadørrollen var årets tema og vi fikk igjen bekreftelse, også fra våre kunder, på at TS ansatte er nettopp dette.  AMBASSADØRER!

Julen er også tid for omtanke, for å stoppe litt opp og se det store bildet. Dessverre preges det av at flere rundt oss har behov for ekstra støtte. TS Group har derfor valgt å gi årets julegave til Frelsesarméens arbeid, øremerket til å bidra til de som trenger mat, klær eller omsorg i høytiden.

Avslutningsvis vil vi takke dere alle så mye for innsatsen i året som har gått. Vi setter stor pris på arbeidet som legges ned av her enkelt en av dere. Vi har sagt det før, men noen ting kan ikke gjentas for ofte – vi har fått til mye SAMMEN!

Riktig god jul og godt nyttår!