FIRE NYE ÅR PÅ NYHAMNA

AS Norske Shell, på vegne av Gassco som operatør på Nyhamna, utøver opsjon og forlenger rammeavtalen med TS Group til 2028.

Avtalen «Provision of Site Support Services» omfatter kompetanse innenfor fagene prosess, mekanisk, elektro og automasjon og benyttes både mot drift- og prosjektaktivtite på anlegget. I høyaktivitetsperioder har over 50 årsverk vært tilknyttet avtalen, alt fra operatører til prosjektledere og spesialister innenfor områder som arbeidstillatelser og commissioning.

 

LOKAL TILHØRIGHET

– Samarbeidet med Norske Shell startet tilbake i 2007, fokus på lokal tilhørighet og arbeidskraft har vært en felles suksessdrivere hele veien. Det er ingen tvil om at avtalen har vært instrumentell for utviklingen av TS Group forteller Stine Setsaas.

For oss som selskap er det strategisk viktig å kunne tilby de mest attraktive arbeidsplassene i innenfor olje, gass- og energisektoren, både til lands og til vanns. I så måte er Nyhamna en helt essensiell puslebit for oss i TS Group. Som prosesstekniker i anlegget på Nyhamna er kravene til faglig utførelse strenge, og man bygger erfaring med hydrokarbonførende anlegg som ikke står tilbake for noe av det man møter på offshoreinstallasjoner. Lokalt opplever vi stadig en økende interesse for fagområdene og vi samarbeider med Norske Shell for å beholde lokale talenter på anlegget.

Kontraktseier i Norske Shell, Jan Inge Engeseth sier følgende om opsjonsutøvelsen:

– Samarbeidet mellom TS Group og Shell har fungert godt og vi har et ønske om å fortsette et stabilt, forutsigbart og profesjonelt samarbeid som tjener begge parter på en god måte. Langsiktighet er en viktig nøkkel for å kunne tilby Shell på Nyhamna en god leveringssikkerhet der kompetanse og lokal kunnskap settes høyt.

KVALITET OG KOMEPTANSE

Dette er først og fremst en bekreftelse på at det har vært levert kompetanse i den spisse enden så her retter vi en stor takk til alle våre medarbeidere som bidrar til å underbygge dette fra dag til dag!

– Langsiktige rammeavtaler er selve fundamentet for kontinuerlig videreutvikling av de industrielle tjenestene og løsningene vi i TS Group tilbyr. Vi er ydmyke overfor den tilliten Norske Shell har vist oss i en årrekke. TS Group ser frem til å videreutvikle vår kvalitative og konstruktive interaksjon med Norske Shell i mange år fremover avslutter Konsernsjef i TS Group, Morten Walde.