VIL VÆRE MED Å SETTE STANDARDEN

Lisbeth Bolsøy er konserndirektør for HR / HMS / ESG i TS Group.

Lisbeth er 47 år, har to barn og bor i Porsgrunn. Hun har en Bachelorgrad i Økonomi & Ledelse med spesialisering innenfor arbeidsrett og forretningsjus. Det siste året har hun deltatt i NHO’s lederutviklingsprogram FemaleFuture med Styrekompetanse fra BI.

Vi spør Lisbeth hva som lokket henne til TS Group;

– Etter å ha lest selskapets årsrapport og flere nyhetsbrev fikk jeg et positivt inntrykk av selskapet, og tenkte at dette var et miljø jeg gjerne ville jobbe i. Verdiene i selskapet, og tankene rundt et arbeidsmiljø der det jobbes proaktivt samtidig som man er klar på at utfordringer kommer på løpende bånd traff meg. Jeg fikk også inntrykk av trivsel og at man hadde det gøy på jobb som selvfølgelig er viktig.

Å få jobbe i ulike deler av industrien, inkludert olje og gass, var også utslagsgivende for Lisbeth. Bransjen ligger langt fremme på ulike områder, blant annet er fokuset på bærekraft voksende. Jeg ser i dette perspektiv virkelig frem til å få bidra til å sette standarden, jobbe med TS Group og dets bransjeledende oppdragsgivere.

Lisbeth trives med hektiste dager, for å koble av er hun glad i å være ute.

– Padling er en av de nyeste fritidsinteresser jeg er opptatt av, det gir ro og avkobling. Ellers er jeg oppvokst i Nord så fiskeinteressen er stor. Prøver også å få badet i sjøen hele året rundt. Har 2 aktive ungdommer som driver med håndball & fotball, og få følge de og være med i heiagjengen er min avkoblingsarena hvor jeg lader batteriene.

 

Som HR direktør er et av mine viktigste mål å ivareta og utvikle våre medarbeidere på best måte for å skape verdi for selskapet gjennom ambassadører. Bidra til å ha rett kompetanse til rett tid på rett sted. Vi er inne i en tid hvor det er knapphet på ressurser, så her må det jobbes kreativt i tiden fremover, noe vi skal etterstrebe. Sørge for etterfølgelse av arbeidsmiljøloven, gjeldende lovverk og samtidig ha et tett samarbeid med fagorganisasjonene er en viktig del av jobben.

Har du noen fanesaker de ansatte kommer til å merke?

–  Jeg ønsker å være en partner og rådgiver for lederne, understøtte strategien vår og bistå til at felles mål oppnås. Ellers er jeg veldig opptatt av å jobbe med forebyggende sykefravær, og fokusere på nærvær. «Leder før lege» er en filosofi jeg har veldig tro på. Viktig å ha et godt fysisk og psykososialt arbeidsmiljø, dette er noe jeg brenner for som nok organisasjon vil merke!

Lisbeth avslutter med at hun ser frem til å ta fatt på arbeidet og bidra til en bærekraftig utvikling av konsernet og dets ressurser. Vi ønsker en litt løsere avslutning og ber om en fun-fact om henne;

– Oi, den er vanskelig, men om du spør barna mine får du nok følgende svar: Mamma har verdens verste humor, ler av mye rart, men er en av de beste på selve latteren, så det får oss til å le!