TS Group har i dag ca. 300 medarbeidere som jobber innen offshore, olje & gass og landindustri. Oppdragsmengden øker og vi har ledige posisjoner inn mot operatørselskap, industri og V&M aktører.  

TS Group ønsker å være en foretrukket partner for å levere kvalifisert personell til olje- og gassbransjen og en attraktiv arbeidsplass. Nøkkelen for å lykkes er dyktige og engasjerte medarbeidere. Dette oppnår vi ved å tilby gode arbeidsvilkår, konkurransedyktige betingelser og spennende oppgaver.  Vi har fokus på personlig oppfølging og utviklingsmuligheter for den enkelte.  Over de siste ti årene har rundt 300 personer tatt steget fra TS Group til fast jobb i operatørselskap. 

Vi jobber tett med våre kunder for å finne rett kompetanse til rett stilling. Vi tror personlig oppfølging og åpen dialog mellom selskapet, kunden og den ansatte er nøkkelen til fornøyde partnere. 

For å sikre optimal håndtering ber vi om at alle søknader registreres i systemet vårt via linkene under.

Dersom du ikke ser en konkret stilling som er aktuell for deg i øyeblikket kan du registrer deg i basen vår og abonnere på fremtidige stillinger her!